Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Πιθανή η ανάκαμψη σήμερα

Βελτίωση του κλίματος στη Σοφοκλέους αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, μετά το θετικό κλείσιμο της Wall Street. Κατεύθυνση θα αναζητηθεί και σήμερα από το εξωτερικό, ελλείψει ειδήσεων.

AXE: Πιθανή η ανάκαμψη σήμερα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Βελτίωση του κλίματος αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, μετά την σχετικά καλύτερη εικόνα των ξένων αγορών χθες το βράδυ.

Η ανάκαμψη της αμερικανικής αγοράς ίσως στηρίξει την Ευρώπη σήμερα, με την Σοφοκλέους να ακολουθεί, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, σύμφωνα με την Σίγμα Securities.

Η Proton Securities αναμένει υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών, με τη Σοφοκλέους να αναζητά κατεύθυνση από το εξωτερικό, ελλείψει ειδήσεων.

Η Eurobank Securities εκτιμά ότι η Σοφοκλέους να προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί, παρακολουθώντας όμως τις διεθνείς εξελίξεις.

Πτώση της τάξης του 1,21% κατέγραψε χθες ο Γενικός Δείκτης, ακολουθώντας το κλίμα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών αγορών, εν μέσω τρομοκρατικών ανησυχιών, με τους επενδυτές να αποκομίζουν ορισμένα κέρδη μετά την πρόσφατη άνοδο του ΓΔ από τις 18 Ιουλίου, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Για σήμερα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια αστάθεια, σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, ωστόσο οι τάσεις συσσώρευσης είναι πιθανό να επικρατήσουν, λόγω έλλειψης ειδήσεων στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα κατά 1,2% έκλεισε η Σοφοκλέους, ακολουθώντας την πτώση των ευρωπαϊκών αγορών. Ο όγκος παρέμεινε σε χαμηλό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v