Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Η Coca Cola στο επίκεντρο

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με χθες αναμένουν οι αναλυτές να κυλήσει και η σημερινή συνεδρίαση, με τη Σοφοκλέους να αναζητά κατεύθυνση από το εξωτερικό. Στο επίκεντρο σήμερα η Coca Cola 3E, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το α’ εξάμηνο.

ΑΧΕ: Η Coca Cola στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Συνεδρίαση σε παρόμοιο με το χθεσινό κλίμα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, ενώ εκτιμά ότι ο όγκος των συναλλαγών θα παραμείνει χαμηλός.

Η Σίγμα Securities αναφέρει ότι στο επίκεντρο θα βρεθεί σήμερα η Coca Cola 3E, μετά την ανακοίνωση θετικών αποτελεσμάτων, ενώ η προσοχή θα είναι στραμμένη στο εξωτερικό, από όπου θα αναζητηθεί κατεύθυνση.

Επιφυλακτικό άνοιγμα προβλέπει για σήμερα η Proton Securities, με την Coca Cola HBC να βρίσκεται στο επίκεντρο μετά την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων.

Εν μέσω χαμηλού όγκου συναλλαγών και ελάχιστη ροή ειδήσεων, η Σοφοκέους κατάφερε να σημειώσει κέρδη 0,44% χθες, κλείνοντας στις 3.853,4 μονάδες, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η χρηματιστηριακή δεν αναμένει αλλαγή του κλίματος σήμερα, εκτιμώντας ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της πλευρικής κίνησης. Στο επίκεντρο σήμερα η Coca Cola 3E μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 0,4% έκλεισε χθες η αγορά, στο επίπεδο των 3.853,4 μονάδων, με τζίρο 161 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v