Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Βελτίωση μεγεθών βλέπει στο β΄ 3μηνο η CSFB

Αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά 8,5% και των κερδών προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) κατά 9%, αναμένεται να παρουσιάσει στο δεύτερο τρίμηνο του έτους η Coca Cola HBC, σύμφωνα με έκθεση της 08/08/2006 της Credit Suisse. Στα 29 ευρώ η τιμή στόχος, με σύσταση ”outperform”.

3Ε: Βελτίωση μεγεθών βλέπει στο β΄ 3μηνο η CSFB
Αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά 8,5% και των κερδών προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) κατά 9%, αναμένεται να παρουσιάσει στο δεύτερο τρίμηνο του έτους η Coca Cola HBC, σύμφωνα με έκθεση της Credit Suisse (8/8).

Όπως αναφέρει η Credit Suisse, το υψηλό κόστος των πρώτων υλών, θεωρείται πιθανόν να ολοκληρωθεί με το τέλος του β΄ τριμήνου, δείχνοντας το δρόμο για σταθερή βελτίωση των περιθωρίων κέρδους στο γ΄ τρίμηνο.

Ως εκ τούτου, ο οίκος αναμένει αύξηση των εσόδων που σε συνδυασμό με την αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά το δεύτερο τρίμηνο, ως απόρροια της πολιτικής προώθησης στο πλαίσιο του World Cup, θα οδηγήσουν σε αύξηση των κερδών προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της τάξης του 9%.

Η CSFB διατηρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή της Coca Cola HBC στα 29 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση σε ”outperform”. Όπως προκύπτει μάλιστα από πρόσφατη επίσκεψη στην αγορά της Ρωσίας, τη μεγαλύτερη αγορά που δραστηριοποιείται από πλευράς όγκου, επιβεβαιώνονται οι ελκυστικές προοπτικές της εταιρίας στις αναδυόμενες αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v