Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Καταλύτης η Cool για τα αποτελέσματα

Θετικά είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοίνωσε χθες η Frigoglass, τα οποία ξεπέρασαν τις προσδοκίες της αγοράς. Κύριος καταλύτης για την βελτίωση των μεγεθών της εταιρίας, όπως λένε, υπήρξε το τμήμα Cool.

Frigoglass: Καταλύτης η Cool για τα αποτελέσματα
Θετικά είδαν οι αναλυτές τα αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοίνωσε χθες η Frigoglass, τα οποία ξεπέρασαν τις προσδοκίες της αγοράς. Κύριος καταλύτης για την βελτίωση των μεγεθών της εταιρίας, όπως λένε, υπήρξε το τμήμα Cool. Αναλυτικότερα:

Η Marfin Analysis αναφέρει ότι καταλύτης για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της Frigoglass, τα οποία ήταν καλύτερα του αναμενομένου, ήταν το τμήμα Cool. Επισημαίνει ότι δεδομένης της απόδοσης του ομίλου κατά το α’ εξάμηνο και των αναθεωρημένων στόχων της διοίκησης της Frigoglass για το έτος, θα προχωρήσει σε αύξηση των προβλέψεών της για το σύνολο του έτους, ενώ αναμένει και σημαντικές αναβαθμίσεις για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας στο επίπεδο του 15%.

Η Εγνατία Finance αναφέρει ότι τα ισχυρά αποτελέσματα υποδεικνύουν τη σημαντική προοπτική ανάπτυξης του τμήματος Cool και ότι πρόκειται να προχωρήσει σε αναθεώρηση των προβλέψεών της. Η Εγνατία διατηρεί τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή της Frigoglass.

Η Proton Securities χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα εντυπωσιακά, επισημαίνοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της. Δίνει τιμή-στόχο 16,30 ευρώ και σύσταση ”outperform” για τη μετοχή, τονίζοντας ότι η Frigoglass αποτελεί το top pick της από τη μεσαία - μικρή κεφαλαιοποίηση.

Η Π&Κ σημειώνει ότι διατηρεί τη θετική της άποψη για τη μετοχή της Frigoglass και ότι θα προχωρήσει σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της καθώς και της τιμής-στόχου, με βάση τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου και την αναθεώρηση των στόχων από τη διοίκηση της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v