Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Η ΑτΕ ενίσχυσε το 6μηνο, λένε οι ΑΧΕ

Ισχυρά, χαρακτηρίζουν οι αναλυτές, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο όμιλος Μυτιληναίου για το εξάμηνο, τονίζοντας ότι σε αυτό βοήθησε πολύ η απόδοση του Αλουμινίου της Ελλάδος.

Μυτιληναίος: Η ΑτΕ ενίσχυσε το 6μηνο, λένε οι ΑΧΕ
Ισχυρά, χαρακτηρίζουν οι αναλυτές, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο όμιλος Μυτιληναίου για το εξάμηνο, τονίζοντας ότι σε αυτό βοήθησε πολύ η απόδοση του Αλουμινίου της Ελλάδος. Αναλυτικότερα:

Η Π&Κ αναφέρει ότι ο όμιλος ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα στηριζόμενος στην υγιή ανάπτυξη και τον περιορισμό του κόστους της Αλουμίνιον της Ελλάδος. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη θετική άποψή της για τον Μυτιληναίο και αναμένει ότι θα προχωρήσει σε μικρές αναπροσαρμογές των εκτιμήσεών της.

Η HSBC επισημαίνει ότι σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα εξαμήνου του ομίλου Μυτιληναίου ήταν ισχυρά, με τα λειτουργικά αποτελέσματα να ”ευθυγραμμίζονται” με τις προβλέψεις των αναλυτών. Τονίζει ότι τα αποτελέσματα του ομίλου βοηθήθηκαν από την καλή απόδοση του Αλουμινίου της Ελλάδος λόγω των αυξανόμενων τιμών αλουμινίου, από την ανάκαμψη των πωλήσεων της Μέτκα και την αυξημένη συνεισφορά του συμβολαίου αλουμίνας και τη Σομέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v