Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Αναβαθμίσεις από Marfin- Proton (upd2)

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Eurobank στα 30 ευρώ ανά μετοχή (από 29 προηγουμένως) και σε αναβάθμιση της σύστασης σε ”outperform” προχώρησε με έκθεσή της στις 2 Αυγούστου η Marfin Analysis, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της τράπεζας. Σε αναβάθμιση της σύστασης σε outperform προχώρησε και η Proton.

Eurobank: Αναβαθμίσεις από Marfin- Proton (upd2)
Σε μικρή αύξηση της τιμής-στόχου για την Eurobank στα 30 ευρώ ανά μετοχή (από 29 προηγουμένως) και σε αναβάθμιση της σύστασης σε ”outperform” προχώρησε με έκθεσή της στις 2 Αυγούστου η Marfin Analysis, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της τράπεζας.

Στην έκθεσή της η Marfin αναφέρει ότι δεδομένης της καλύτερης του αναμενόμενου απόδοσης των προμηθειών και των ”λοιπών εσόδων”, καθώς και του χαμηλότερου επιπέδου των προβλέψεων, προχώρησε σε μικρή αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα συνολικά λειτουργικά έσοδα κατά 2,2%, 1,6% και 2,8% για τα έτη 2006, 2007 και 2008 αντίστοιχα.

Εξάλλου, σε outperform από neutral αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Eurobank η Proton σε report της με ημερομηνία 3 Αυγούστου, όπου χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της τράπεζας καλύτερα του αναμενόμενου. Η τιμή στόχος τίθεται στα 29,2 ευρώ.

Επίσης, η Proton προχωρά σε μικρή αύξηση των προβλέψεών της για τα καθαρά έσοδα του 2006, στα 641,9 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2008 προβλέπει καθαρά έσοδα 916,9 εκατ. ευρώ.

Η Εγνατία Finance από την πλευρά της, μειώνει τις εκτιμήσεις της για το 2006, κυρίως λόγω των αυξημένων δαπανών που προέρχονται από τις δραστηριότητες στη ”Νέα Ευρώπη”. Για το 2006 αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις της κατά 4,6% για τα κέρδη ανά μετοχή και κατά 2,2% για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007, ενώ διατηρεί αμετάβλητες τις προβλέψεις του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v