Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της Eurobank

Συνεδρίαση χαμηλών τόνων αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκεται και πάλι ο τραπεζικός κλάδος. Σήμερα ανακοινώνει αποτελέσματα εξαμήνου η Eurobank, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

ΑΧΕ: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της Eurobank
Τι εκτιμάται για σήμερα: Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν θετικά στο κλίμα στην αγορά και να στηρίζουν την θετική τάση στη Σοφοκλέους βραχυπρόθεσμα, όπως εκτιμά η Marfin Analysis. Η χρηματιστηριακή πάντως αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκλειστούν ορισμένες επιλεκτικές κερδοσκοπικές κινήσεις. Υπενθυμίζει επίσης ότι σήμερα η EFG Eurobank ανακοινώνει αποτελέσματα εξαμήνου, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Τα εξαμηνιαία αποτελέσματα της Eurobank είναι πιθανό να πιέσουν σήμερα την αγορά, όπως εκτιμά η Σίγμα Securities. Η χρηματιστηριακή προβλέπει μια ήπια συνεδρίαση σήμερα, με τους αγοραστές να παραμένουν στο περιθώριο.

Η Proton Securities αναμένει ότι η Σοφοκλέους θα ανοίξει σταθεροποιητικά προς υψηλότερα, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να είναι επικεντρωμένο στην Eurobank, η οποία ανακοινώνει σήμερα αποτελέσματα.

Σε υψηλότερο επίπεδο έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, αντιστεκόμενη στο υποτονικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών, αν και ο τζίρος παρέμεινε σε χαμηλό επίπεδο, αναφέρει η Εγνατία Finance. Στο επίκεντρο σήμερα αναμένεται να βρεθούν οι τράπεζες, καθώς το ΔΣ της Εμπορικής έκρινε θετική εξέλιξη την βελτιωμένη προσφορά των Γάλλων, υποδηλώνοντας ίσως μια έγκριση της προσφοράς. Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα της Eurobank μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Τι έγινε χθες: Νέο υψηλό διμήνου κατέγραψαν χθες οι ελληνικές μετοχές, με τον Γενικό Δείκτη να ενισχύεται κατά 0,79%, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος παρέμεινε σε χαμηλό επίπεδο, μόλις 194 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v