Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Τα εξάμηνα θα καθορίσουν την τάση

Σε υποβάθμιση του ΟΠΑΠ σε ”accumulate” από ”buy” προηγουμένως προχωρά στο εβδομαδιαίο report της η Εγνατία Finance, αιτιολογώντας την κίνηση αυτή με το περιθώριο ανόδου που έχει η μετοχή της εταιρίας. Όσον αφορά την αγορά, η Εγνατία εκτιμά ότι η τάση συσσώρευσης θα είναι αυτή που θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα.

Εγνατία: Τα εξάμηνα θα καθορίσουν την τάση
Σε υποβάθμιση του ΟΠΑΠ σε ”accumulate” από ”buy” προηγουμένως προχωρά στο εβδομαδιαίο report της η Εγνατία Finance, αιτιολογώντας την κίνηση αυτή με το περιθώριο ανόδου που έχει η μετοχή της εταιρίας.

Στο report της η Εγνατία Finance, όσον αφορά την αγορά, εκτιμά ότι η τάση συσσώρευσης θα είναι αυτή που θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα, μετά τα πρόσφατα κέρδη που καταγράφηκαν, καθώς το διεθνές κλίμα παραμένει τεταμένο και η διάθεση των επενδυτών μπορεί να αλλάξει σε μία νύχτα.

Από άποψη αξιολόγησης, παραμένει θετική για το Χρηματιστήριο Αθηνών, η θεμελιώδης εικόνα του οποίου μπορεί να συγκριθεί θετικά με τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η Εγνατία εξακολουθεί να προτιμά τις ελληνικές τράπεζες, με τις Alpha Bank, EFG Eurobank και Εθνική να είναι τα ”top picks” της. Επίσης, στις κορυφαίες επιλογές της παραμένουν ΟΤΕ, Coca Cola, Τιτάν, Ελληνικά Πετρέλαια και Motor Oil.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v