Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Στα 29 ευρώ η τιμή από JP Morgan (upd2)

Τη σύσταση Overweight και την τιμή στόχο των 29 ευρώ διατηρεί η JP Morgan σε σημερινή της έκθεση για την Alpha Bank. Ο οίκος χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου της Alpha αντίστοιχα των εκτιμήσεων, προβλέποντας τα κέρδη ανά μετοχή της Alpha για το 2006 στο 1,5 ευρώ. Πως σχολιάζουν τα αποτελέσματα UBS, Εγνατία και Proton.

Alpha: Στα 29 ευρώ η τιμή από JP Morgan (upd2)
Τη σύσταση Overweight και την τιμή στόχο των 29 ευρώ διατηρεί η JP Morgan σε σημερινή της έκθεση για την Alpha Bank. Ο οίκος χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου της Alpha αντίστοιχα των εκτιμήσεων, προβλέποντας τα κέρδη ανά μετοχή της Alpha για το 2006 στο 1,5 ευρώ.

Τα υψηλότερα κόστη αντανακλούν την επικέντρωση στις οργανικές επενδύσεις λιανικής στην Ελλάδα και την Ν.Α. Ευρώπη, αναφέρει ο οίκος.

Κατά την εκτίμηση της JP Morgan, η υποχώρηση των προβλέψεων μπορεί να αντισταθμίσει την πίεση στο περιθώριο εσόδων από τόκους στα επόμενα δύο χρόνια.

Τα ισχυρά αποτέλεσμα του εξαμήνου θέτουν υπό αμφισβήτηση τις προβλέψεις της UBS για την Alpha Bank αναφέρει ο οίκος σε έκθεσή του με ημερομηνία 28 Ιουλίου. Η UBS διατηρεί τη σύσταση Buy για τη μετοχή της τράπεζας, καθώς και την τιμή στόχο των 28 ευρώ. Ο οίκος χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα του εξαμήνου ισχυρότερα των εκτιμήσεων.

Και η Εγνατία Finance διατηρεί την τιμή στόχο των 27,2 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για την Alpha Bank, στην σημερινή της έκθεση (31/7, σχολιάζοντας οτι τα αποτελέσματα εξαμήνου δεν οδηγούν σε σημαντικές αναθεωρήσεις των προβλέψεών της.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τις προβλέψεις για τα κέρδη ανά μετοχή της Alpha Bank για τα επόμενα έτη, καθώς ορισμένες αναθεωρήσεις για τα έσοδα από προμήθειες αντισταθμίζονται από χαμηλότερες εκτιμήσεις για ”άλλα” έσοδα, ενώ οι εκτιμήσεις για αυξημένα λειτουργικά έξοδα αντισταθμίζονται από τις χαμηλότερες προβλέψεις - μια γραμμή που όπως εκτιμά η Εγνατία θα μπορούσε να δώσει θετικές εκπλήξεις στη συνέχεια.

Ανάλογη θέση λαμβάνει και η Proton σε έκθεσή της με ημερομηνία 31 Ιουλίου, όπου διατηρεί την τιμή στόχο των 24,5 ευρώ και επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform”, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα της Alpha Bank σε γενικές γραμμές ανάλογα των εκτιμήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v