Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Το βλέμμα στραμμένο στα εταιρικά αποτελέσματα

Τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, το ενδιαφέρον των επενδυτών θα παραμείνει στραμμένο στις ανακοινώσεις εξαμηνιαίων εταιρικών αποτελεσμάτων.

ΑΧΕ: Το βλέμμα στραμμένο στα εταιρικά αποτελέσματα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η περίοδος ανακοινώσεων αποτελεσμάτων συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα, με την Eurobank να ανακοινώνει τα εξαμηνιαία αποτελέσματά της αύριο, μετά το κλείσιμο της αγοράς. Η Marfin Analysis προβλέπει τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα για σήμερα.

Πιθανή υπεραπόδοση της Σοφοκλέους βλέπει για σήμερα η Proton Securities, ενώ εκτιμά ότι στο επίκεντρο θα συνεχίσει να βρίσκεται η ΔΕΗ, μετά την ανακοίνωση αυξήσεων στα τιμολόγια.

Η Σίγμα Securities προβλέπει μια θετική συνεδρίαση για σήμερα, εκτιμώντας ότι ελλείψει σημαντικών οικονομικών ειδήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά, το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι επικεντρωμένο στα εξαμηνιαία αποτελέσματα εταιρειών (αύριο ανακοινώνει αποτελέσματα η Eurobank και ο όμιλος Μυτιληναίου στις 3 Αυγούστου).

Ο Γενικός Δείκτης ενισχύθηκε κατά 3,48% την προηγούμενη εβδομάδα, μετά και την βελτιωμένη προσφορά της Credit Agricole για την Εμπορική και τα θετικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από ελληνικές τράπεζες. Η Εγνατία Finance αναμένει πλευρική κίνηση, μετά τις κερδοσκοπικές κινήσεις της Παρασκευής, με τα μάτια στραμμένα στα αποτελέσματα της Eurobank που ανακοινώνονται αύριο καθώς και σε οποιαδήποτε σχόλια της κυβέρνησης για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Εμπορικής.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Πτώση της τάξης του 0,25% κατέγραψε η Σοφοκλέους την Παρασκευή, με την μετοχή της Alpha Bank να υποχωρεί κατά 1,76% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο όγκος των συναλλαγών παρέμεινε σε κανονικά επίπεδα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v