Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XA: Έναρξη συνεδρίασης στις 10.30 από Σεπτέμβριο

Έναρξη της συνεδρίασης μία ώρα νωρίτερα από σήμερα θα εισηγηθεί το χρηματιστήριο, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο, όπως δήλωσε στο euro2day.gr o πρόεδρος του Χ.Α., Σπύρος Καπράλος. Δεν τίθεται θέμα παράτασης της λήξης της συνεδρίασης.

XA: Έναρξη συνεδρίασης στις 10.30 από Σεπτέμβριο
Την πρόθεσή του να ζητήσει από τους χρηματιστές την παράταση της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου κατά μία ώρα επιβεβαίωσε στο euro2day.gr χθες ο πρόεδρος του Χ.Α., κ. Σπ. Καπράλος, εις επίρρωσιν σχετικού δημοσιεύματος κυριακάτικης εφημερίδας.

Ο κ. Καπράλος είπε ότι προκειμένου να εναρμονιστεί καλύτερα η λειτουργία του χρηματιστηρίου με αυτήν των ευρωπαϊκών αγορών, ώστε να πλησιάζει περισσότερο η έναρξη της συνεδρίασης με τα άλλα χρηματιστήρια, προτίθεται να προχωρήσει στην υιοθέτηση ωραρίου κατά μία ώρα νωρίτερα από το ισχύον, δηλαδή στις 10:30 π.μ.

Αυτό, είπε, δεν θα αποβεί εις βάρος των χρηματιστηριακών εταιριών από πλευράς λειτουργικών δαπανών, αλλά, αντίθετα, θα τις ευνοήσει όπως και την ΕΧΑΕ, αφού θα προσφέρει στους ξένους επενδυτές πρόσβαση στην ελληνική αγορά πλησιέστερα στα ωράρια των ευρωπαϊκών αγορών.



Ως προς την επιμήκυνση του ωραρίου λειτουργίας της Σοφοκλέους το απόγευμα πέραν του σημερινού, o κ. Καπράλος είπε ότι αυτό δεν είναι στις προθέσεις του, αφού θα είναι όντως κοστοβόρο για τις περισσότερες των χρηματιστηριακών εταιριών.

H έναρξη του νέου ωραρίου (από τις 10:30 π.μ.) προσδιορίζεται από τον κ. Καπράλο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v