Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Η Alpha Bank στο επίκεντρο

Ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, μετά και την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Alpha Bank για το α’ εξάμηνο.

ΑΧΕ: Η Alpha Bank στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί για μια ακόμα φορά στον τραπεζικό κλάδο, όπως εκτιμά η Marfin Analysis. Νωρίτερα σήμερα η Alpha Bank ανακοίνωσε αποτελέσματα εξαμήνου, τα οποία ευθυγραμμίστηκαν σε γενικές γραμμές με τις εκτιμήσεις της αγοράς.

Η Σίγμα Securities αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών θα παραμείνει στραμμένο στις τράπεζες, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Alpha Bank και της Τράπεζας Κύπρου.

Το ενδιαφέρον σήμερα θα είναι στραμμένο στον τραπεζικό κλάδο και στην Alpha Bank, εκτιμά και η Proton Securities.

Η Alpha Finance εκτιμά ότι η αγορά σήμερα θα κινηθεί σε γενικές γραμμές στον ίδιο ρυθμό με χθες, με τον τραπεζικό κλάδο να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εξαμήνου της Alpha Bank.

Η βελτιωμένη προσφορά της Credit Agricole για την Εμπορική, καθώς και τα θετικά αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοίνωσαν ορισμένες εταιρείες και το θετικό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές, βελτίωσε τη διάθεση των επενδυτών και οδήγησε τον Γενικό Δείκτη πάνω από τις 3.700 μονάδες.

Σύμφωνα με την Εγνατία Finance, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο τραπεζικός κλάδος και ιδιαίτερα η Alpha Bank, η οποία ανακοίνωσε σήμερα αποτελέσματα εξαμήνου.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 1,7% έκλεισε η Σοφοκλέους, με τζίρο 375 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v