Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Ισχυρή οργανική ανάπτυξη αναμένει η Goldman

Διατηρεί την τιμή στόχο των 28 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για την μετοχή της Coca Cola η Goldman Sachs, σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Ιουλίου. Ο ξένος οίκος εκτιμά οτι οι πιέσεις όσον αφορά το κόστος του PET και του αλουμινίου θα είναι μικρότερες το β’ τρίμηνο και οτι τα αποτελέσματα του τριμήνου αυτού θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για τις μετοχές της εταιρείας.

3Ε: Ισχυρή οργανική ανάπτυξη αναμένει η Goldman
Διατηρεί την τιμή στόχο των 28 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για την μετοχή της Coca Cola η Goldman Sachs, σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Ιουλίου.

Στην έκθεσή της η Goldman αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μετά την επίσκεψη στελεχών της στην Αθήνα, επιβεβαιώθηκε ότι η εταιρεία παραμένει η καλύτερη στην κλάση της, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της στον τομέα των αναψυκτικών στις αγορές-κλειδιά στις οποίες δραστηριοποιείται.

Σημειώνει ότι τα αποτελέσματα α’ τριμήνου περιορίστηκαν λόγω του αυξημένου κόστους PET και αλουμινίου, καθώς και από την επένδυση σε επιπλέον προσωπικό στην Αυστρία, την Ελβετία και την Ελλάδα.

Ωστόσο, αναμένει μικρότερες πιέσεις όσον αφορά το κόστος κατά το δεύτερο τρίμηνο, εκτιμώντας ότι τα αποτελέσματα β’ τριμήνου, που ανακοινώνονται στις 10 Αυγούστου, θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για τις μετοχές της εταιρείας. Επίσης, αναμένει ισχυρή οργανική ανάπτυξη της Coca Cola.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v