Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

P&K: Στροφή της προσοχής στα κέρδη β΄ τριμήνου

Tα κέρδη β΄ τριμήνου των τραπεζών αναμένεται να στρέψουν την προσοχή των επενδυτών στα αποτελέσματα επισημαίνει η P&K στο εβδομαδιαίο report της (26/07) με τίτλο ”Earnings season”.

P&K: Στροφή της προσοχής στα κέρδη β΄ τριμήνου
Tα κέρδη β΄ τριμήνου των τραπεζών που ξεκινούν σήμερα αναμένεται να στρέψουν την προσοχή των επενδυτών στα αποτελέσματα επισημαίνει η P&K στο εβδομαδιαίο report της (26/07) με τίτλο ”Earnings season”.

Το θέμα της Εμπορικής Τράπεζας μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον τραπεζικό κλάδο αλλά η ανακοίνωση μεγεθών β΄ τριμήνου από την Πειραιώς σήμερα, την Κύπρου στις 27 Ιουλίου, την Alpha Bank την Παρασκευή (28/07) και την Eurobank την προσεχή Τρίτη θα στρέψουν το ενδιαφέρον της αγοράς στα αποτελέσματα, διαπιστώνει η χρηματιστηριακή.

Η P&K εκτιμά πως τα μεγέθη των συγκεκριμένων τραπεζών, όπως και αυτά του Τιτάνα που ανακοινώνει σήμερα, θα είναι ισχυρά και θα έχουν θετικές επιπτώσεις στην αγορά.

Παράλληλα η P&K αναφέρει ότι αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Intracom σε ”equalweight” από ”underweight” με τιμή – στόχο τα 5,0 ευρώ.

Επίσης λόγω του deal με την Εθνική Τράπεζα διακόπτει την κάλυψη της εταιρίας και την εξαιρεί τόσο από τα top picks όσο και την overweight λίστα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v