Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων β’ τριμήνου

Μια ήπιων τόνων συνεδρίαση αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ το βλέμμα των επενδυτών θα είναι στραμμένο στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων τριμήνου (σήμερα ανακοινώνουν αποτελέσματα Πειραιώς και Τιτάν, μετά τη λήξη της συνεδρίασης).

ΑΧΕ: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων β’ τριμήνου
Τι εκτιμάται για σήμερα: Μια πιο ήπιων τόνων συνεδρίαση αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, ενώ το βλέμμα θα είναι στραμμένο στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων. Στο επίκεντρο και σήμερα οι τράπεζες.

Η Proton Securities αναφέρει στο πρωινό report της ότι στο επίκεντρο θα βρεθούν η Πειραιώς και η Τιτάν, λόγω της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τους για το δεύτερο τρίμηνο.

Η περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου ξεκινά σήμερα, με την Πειραιώς και την Τιτάν, αναφέρει η Σίγμα Securities, η οποία εκτιμά ότι μια θετική έκβαση στην ιδιωτικοποίηση της Εμπορικής Τράπεζας ίσως ανακουφίσει τους επενδυτές και την Ελληνική Κυβέρνηση.

Η Εγνατία Finance αναμένει συσσώρευση των πρόσφατων κερδών κατά τη σημερινή συνεδρίαση. Το ενδιαφέρον των επενδυτών εκτιμάται ότι θα επικεντρωθεί στην αναμενόμενη ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίηση της Εμπορικής και στα αποτελέσματα β’ τριμήνου της Τράπεζας Πειραιώς και του Τιτάνα, τα οποία θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 1,5% έκλεισε η Σοφοκλέους στις 3.663,58 μονάδες, με τζίρο 257 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v