Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Ισχυρή αύξηση κερδών εκτιμούν αναλυτές

Η Τράπεζα Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει αύξηση 187,8% των ενοποιημένων καθαρών κερδών της το πρώτο εξάμηνο φέτος χάρη στην επέκταση των χορηγήσεων και σε έκτακτα έσοδα από την πώληση ιδίων μετοχών, είπαν αναλυτές την Δευτέρα.

Πειραιώς: Ισχυρή αύξηση κερδών εκτιμούν αναλυτές
Η Τράπεζα Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει αύξηση 187,8% των ενοποιημένων καθαρών κερδών της το πρώτο εξάμηνο φέτος χάρη στην επέκταση των χορηγήσεων και σε έκτακτα έσοδα από την πώληση ιδίων μετοχών, προέβλεψαν αναλυτές την Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον μέσο όρο των προβλέψεων 10 αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters, ο όμιλος της Πειραιώς θα ανακοινώσει καθαρά κέρδη ύψους 249 εκατ. ευρώ για τους πρώτους έξι μήνες του 2006, έναντι 86,5 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα καθαρά έσοδα τόκων της Πειραιώς αναμένεται να διαμορφωθούν στα 313 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους, αυξημένα κατά 22,36% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Οι αναλυτές εκτίμησαν ότι στο δεύτερο τρίμηνο του έτους τα καθαρά κέρδη του ομίλου θα ανέλθουν, κατά μέσο όρο, στα 64,1 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 46,7% σε σχέση με πέρυσι.

Προβλέψεις παρείχαν οι: Alpha Finance, EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, Εγνατία Finance, Eθνική Χρηματιστηριακή, Marfin Analysis, Praxis International Χρηματιστηριακή, Eurocorp Χρηματιστηριακή, Proton Χρηματιστηριακή, Σίγμα Χρηματιστηριακή και Π&Κ Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v