Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Υψηλότερα ο πήχης από Alpha Finance

Στα 23,6 ευρώ, από 17 προηγουμένως, αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή του Μυτιληναίου η Alpha Finance σε έκθεσή της (21/07), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”. Σε ό,τι αφορά το Αλουμίνιο της Ελλάδος η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή – στόχο των 22,5 ευρώ, ενώ για τη ΜΕΤΚΑ τα 8,7 ευρώ.

Μυτιληναίος: Υψηλότερα ο πήχης από Alpha Finance
Στα 23,6 ευρώ, από 17 προηγουμένως, αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή του Μυτιληναίου η Alpha Finance σε έκθεσή της (21/07), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”.

Σε ό,τι αφορά το Αλουμίνιο της Ελλάδος η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή – στόχο των 22,5 ευρώ, ενώ για τη ΜΕΤΚΑ τα 8,7 ευρώ.

Η νέα τιμή – στόχος αποδίδεται στην αναθεώρηση του μοντέλου αποτίμησης της εισηγμένης και συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 29% από τα τρέχοντα επίπεδα, ενώ η μετοχή του Μυτιληναίου ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 24ης Ιουλίου στα 36,3 ευρώ.

Όπως επισημαίνει η Alpha Finance ο τομέας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα σχέδια του Ομίλου για τον τομέα της ενέργειας.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει το Αλουμίνιο της Ελλάδος το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του ομίλου Μυτιληναίου πραγματοποιώντας ξεχωριστή αναφορά για το Συμβόλαιο της Αλουμίνας.

Σε ό,τι αφορά την ΜΕΤΚΑ επισημαίνει ότι η σύναψη μιας πιθανής στρατηγικής συνεργασίας θα διευρύνει τους επενδυτικούς ”ορίζοντες” της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v