Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Μείωση τιμής στα 24,3 ευρώ από Credit Suisse

Τη μείωση της τιμής-στόχου για τη ΔΕΗ στα 24,3 ευρώ, από 26 ευρώ προηγουμένως, ανακοίνωσε στο πρωινό report της η Credit Suisse, η οποία όμως διατηρεί τη σύσταση ”outperform”. H τιμή αντιπροσωπεύει περιθώριο ανόδου 34% από την τρέχουσα τιμή της μετοχής.

ΔΕΗ: Μείωση τιμής στα  24,3 ευρώ από Credit Suisse
Τη μείωση της τιμής-στόχου για τη ΔΕΗ στα 24,3 ευρώ, από 26 ευρώ προηγουμένως, ανακοίνωσε στο πρωινό report της (21/7) η Credit Suisse, η οποία όμως διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Στο report της η CSFB αναφέρει ότι η τιμή αντιπροσωπεύει περιθώριο ανόδου 34% από την τρέχουσα τιμή της μετοχής, η οποία υποδηλώνει μια συντηρητική πρόβλεψη για τις τιμές του πετρελαίου, στα 65 δολάρια το βαρέλι.

Η Credit Suisse θεωρεί ότι τα κέρδη της ΔΕΗ και το momentum της αξίας της εξαρτώνται τώρα όσο ποτέ από μια βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου, προκειμένου να αποκατασταθούν τα περιθώρια και η κερδοφορία της.

Επίσης, θεωρεί ότι το Πρόγραμμα Ηρακλής της ΔΕΗ θα αρχίσει να υλοποιείται το 2007. Αναφέρει παράλληλα ότι εν όψει των δημοτικών εκλογών στο γ’ τρίμηνο του 2006 βλέπει ένα μοναδικό ”παράθυρο ευκαιρίας” τριών μηνών για να αποδειχθεί το επενδυτικό ”turn around” story της CSFB.

Διαφορετικά, βλέπει την έλλειψη θετικών ειδήσεων βραχυπρόθεσμα ως το απόλυτο ”σήμα” ότι το σενάριο ενίσχυσης της αξίας της ΔΕΗ ίσως πραγματοποιηθεί αργότερα από το αναμενόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v