Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεδρίαση χαμηλών τόνων

Συνεδρίαση ήπιων τόνων αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, εν αναμονή και της λήξης των Συμβολαίων μηνός Ιουλίου. Το κλίμα ίσως επηρεάσει το αρνητικό χθεσινό κλείσιμο της Wall Street. Στο επίκεντρο και σήμερα ο τραπεζικός κλάδος και ιδιαίτερα οι εξελίξεις στην Εμπορική.

ΑΧΕ: Συνεδρίαση χαμηλών τόνων
Τι εκτιμάται για σήμερα: Μια πιο ήρεμη συνεδρίαση αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, ενώ δεν αποκλείει κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις, μετά τη χθεσινή κίνηση πολλών μετοχών. Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει ότι σήμερα λήγουν τα Συμβόλαια Ιουλίου.

Σταθεροποιητικά αναμένει η Proton Securities να ανοίξουν σήμερα οι αγορές, ενώ αναμένεται κάποια αστάθεια λόγω της λήξης των Συμβολαίων Ιουλίου.

Εν όψει της λήξης των Συμβολαίων Ιουλίου σήμερα, και της λήξης της προθεσμίας για την υποβολή προσφορών για την Εμπορική, στη Σοφοκλέους αναμένονται τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα, με το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street να περιορίζει την αισιοδοξία των επενδυτών, εκτιμά η Σίγμα Securities.

Η ανακοίνωση χαμηλότερου του αναμενόμενου δείκτη επιχειρηματικής δραστηριότητας από την Philadelphia Federal Reserve Bank και οι απογοητευτικές προβλέψεις της Intel επιβάρυναν το κλίμα στη Wall Street χθες και ίσως επηρεάσουν τις ευρωπαϊκές αγορές σήμερα κατά το άνοιγμα, όπως εκτιμά η Εγνατία Finance.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, στην εγχώρια αγορά, το ενδιαφέρον παραμένει στραμμένο στον τραπεζικό κλάδο, ιδιαίτερα μετά την απόσυρση της πρότασης της Τράπεζας Κύπρου για την Εμπορική.

Τι έγινε χθες: Σε ράλι επιδόθηκαν χθες οι ελληνικές μετοχές, κλείνοντας το ”χάσμα” απόδοσης με τις ευρωπαϊκές αγορές. Ο τζίρος ανήλθε σε 257 εκατ. ευρώ, με τους δείκτες FTSE 20 και FTSEM 40 να κλείνουν με άνοδο 1,8% και 1,9% αντίστοιχα, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v