Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Ο.Κ σε Μυτιληναίο - ΕΒΙΚ

Τα πληροφορικά δελτία της Μυτιληναίος και του Πέτρου Κυριακίδη για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Delta Project και ΕΒΙΚ αντίστοιχα, ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή του συνεδρίαση. Σειρά προστίμων.

Κεφαλαιαγορά: Ο.Κ σε Μυτιληναίο - ΕΒΙΚ
Τα πληροφορικά δελτία της Μυτιληναίος και του Πέτρου Κυριακίδη για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Delta Project και ΕΒΙΚ αντίστοιχα, ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε:

* Το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου αναφορικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Μυτιληναίος για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Delta Project.

* Το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου αναφορικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση του κ. Πέτρου Κυριακίδη προς τους μετόχους της εταιρίας ΕΒΙΚ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών τους.

* Την επιβολή συνολικού προστίμου 82.500,00 ευρώ στους υπεύθυνους σύνταξης του Ενημερωτικού Δελτίου της 30.1.2003 της εταιρίας Ευκλείδης και στα τότε μέλη του διοικητικού της συμβουλίου διότι το συγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας δεν περιείχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε οι επενδυτές να εκτιμήσουν ορθά τα αποτελέσματα και τις προοπτικές της εταιρίας.

* Την επιβολή προστίμου 30.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Κουρκουτά και 30.000 ευρώ στην κ. Καλλιόπη Ζωγράφου – Οικονόμου διότι παρείχαν παρανόμως την επενδυτική υπηρεσία διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

* Τη χορήγηση άδειας για την παροχή της επενδυτικής υπηρεσίας της λήψης και διαβίβασης εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων στην PROTON SECURITIES Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.

* Τη χορήγηση άδειας στην εταιρία ΑΛΦΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Α.Ε. για την παροχή πρόσθετων επενδυτικών υπηρεσιών σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 4 του ν. 3283/2004.

* Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρία P.F. CAPITAL Α.Ε.Ε.Δ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v