Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Ανάκαμψη στη Σοφοκλέους

Ανάκαμψη στη Σοφοκλέους προβλέπουν για σήμερα οι αναλυτές. Όπως εκτιμούν, η εγχώρια αγορά θα ακολουθήσει την θετική τάση που προέρχεται από το εξωτερικό, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Fed για τα επιτόκια. Στο επίκεντρο και σήμερα ο τραπεζικός κλάδος, και ιδιαίτερα οι μετοχές της Εμπορικής και της Τράπεζας Κύπρου.

ΑΧΕ: Ανάκαμψη στη Σοφοκλέους
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ανάκαμψη της Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, ακολουθώντας το θετικό κλείσιμο των διεθνών αγορών χθες.

Η Proton Securities αναμένει ότι η Σοφοκλέους θα ανοίξει σε υψηλότερο επίπεδο, ακολουθώντας την τάση που προέρχεται από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές της Εμπορικής, της Πειραιώς και της Τράπεζας Κύπρου.

Θετικό άνοιγμα στη Σοφοκλέους προβλέπει και η Σίγμα Securities, η οποία εκτιμά ότι η εγχώρια αγορά θα ακολουθήσει το ράλι στο οποίο επιδόθηκαν χθες οι αμερικανικοί δείκτες.

Η Εγνατία Finance εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την θετική απόδοση των διεθνών αγορών, μετά τις ελπίδες που άφησαν οι δηλώσεις του προέδρου της Fed ότι δεν θα αυξηθούν τα επιτόκια τον Αύγουστο, καθώς ο πληθωρισμός ενδέχεται να μειωθεί τα επόμενα τρίμηνα. Σύμφωνα με την Εγνατία, στη Σοφοκλέους, στο επίκεντρο θα βρεθεί για μια ακόμη συνεδρίαση ο τραπεζικός κλάδος, λόγω των εξελίξεων στην Εμπορική.

Τι έγινε χθες: Οι ρευστοποιήσεις στα blue chips οδήγησαν την αγορά 0,1% χαμηλότερα. Ωστόσο, η Σοφοκλέους έκλεισε πριν την ανάκαμψη των ξένων αγορών η οποία σημειώθηκε μετά τα σχόλια του προέδρου της Fed, σημειώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v