Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Πιθανές οι κερδοσκοπικές κινήσεις

Ηπιο άνοιγμα και κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι η Σοφοκλέους θα επηρεαστεί από το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street χθες και τις ανησυχίες για τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

AXE: Πιθανές οι κερδοσκοπικές κινήσεις
Τι εκτιμάται για σήμερα: Κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις αναμένει για σήμερα στη Σοφοκλέους η Marfin Analysis, μετά το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street χθες.

Μετά το αρνητικό κλείσιμο των αμερικανικών δεικτών, λόγω των αυξανόμενων γεωπολιτικών ανησυχιών, η Σοφοκλέους μάλλον θα έχει ένα ήπιο άνοιγμα σήμερα, όπως εκτιμά η Σίγμα Securities.

Η Σοφοκλέους φαίνεται πως ανέκτησε τη δύναμή της κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις, αναφέρει η Proton Securites, ωστόσο για σήμερα δεν μπορούν να αποκλειστούν κερδοσκοπικές κινήσεις.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,82%, με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας και του αυξημένου όγκου συναλλαγών. Το ενδιαφέρον, όπως εκτιμά η Εγνατία Finance, αναμένεται να παραμείνει ”ζωντανό” στον τραπεζικό τομέα, ιδιαίτερα μετά τη γνωμοδότηση του διοικητικού συμβουλίου της Εμπορικής αναφορικά με τις προσφορές της Τράπεζας Κύπρου και της Credit Agricole.

Όμως, το αρνητικό κλείσιμο των αμερικανικών αγορών, λόγω ορισμένων αρνητικών εταιρικών αποτελεσμάτων και οι υψηλές τιμές πετρελαίου, λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων, θα παίξουν ρόλο στη σημερινή συνεδρίαση.

Τι έγινε χθες: Ισχυρές ήταν για μια ακόμη συνεδρίαση οι ελληνικές μετοχές, με την Εθνική Τράπεζα να δίνει έναν πολύ θετικό τόνο στην αγορά. Το αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μεγάλες τράπεζες οδήγησε τον Γενικό Δείκτη υψηλότερα κατά 0,8%, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v