Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σε θετικό κλίμα η σημερινή συνεδρίαση

Σε θετικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα κινηθεί και σήμερα η Σοφοκλέους, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον τραπεζικό κλάδο. Όπως εκτιμούν, καταλύτης για την περαιτέρω πορεία της αγοράς θα είναι τα εταιρικά αποτελέσματα β’ τριμήνου.

ΑΧΕ: Σε θετικό κλίμα η σημερινή συνεδρίαση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η αγορά θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται σε θετικό έδαφος σήμερα, όπως εκτιμά στο πρωινό report της η Marfin Analysis.

Θετικό άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Securities, με τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στα δεδομένα για το αμερικανικό έλλειμμα. Η Σοφοκλέους ίσως καταγράψει περαιτέρω κέρδη, μετά την χθεσινή απόδοση, εκτιμά η χρηματιστηριακή.

Η Σίγμα Securities από την πλευρά της επισημαίνει ότι ελλείψει ειδήσεων, ενδεχομένως να συνεχίσουν οι τάσεις συσσώρευσης στη Σοφοκλέους.

Παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε στις άλλες ευρωπαϊκές αγορές, η εγχώρια αγορά ανέκαμψε, όπως και ο τζίρος, βρίσκοντας στήριγμα στις τράπεζες.

Όπως εκτιμά η Εγνατία Finance, το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στον τραπεζικό κλάδο, ενώ τα αποτελέσματα β’ τριμήνου θα είναι ένας ακόμα καταλύτης για την απόδοση της εγχώριας αγοράς.

Η Εγνατία δεν αναμένει ξεκάθαρη τάση πριν την ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων και τις εξελίξεις στην Εμπορική, ενώ αναμενόμενη κρίνει την πλευρική κίνηση.

Τι έγινε χθες: Υπεραπέδοσαν χθες οι ελληνικές μετοχές, καθώς το ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μεγάλες τράπεζες έδωσε έναν πολύ θετικό τόνο στην αγορά, οδηγώντας τον Γενικό Δείκτη 1% υψηλότερα, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v