Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Ελπίδες για ανοδική αντίδραση του FT 20

Παρά την καθοδική πορεία που έχει ο FTSE-20 στις τελευταίες συνεδριάσεις ο τεχνικός δείκτης ορμής Price Rate-Of-Change (R.O.C.) συνεχίζει να λαμβάνει τιμές πάνω από τη βάση του μηδενός, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες για μία εκ νέου ανοδική αντίδραση προς τις 2.000 μονάδες, αναφέρει η Fortius Finance.

Fortius: Ελπίδες για ανοδική αντίδραση του FT 20
Παρά την καθοδική πορεία που έχει ο FTSE-20 στις τελευταίες συνεδριάσεις ο τεχνικός δείκτης ορμής Price Rate-Of-Change (R.O.C.) συνεχίζει να λαμβάνει τιμές πάνω από τη βάση του μηδενός, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες για μία εκ νέου ανοδική αντίδραση προς τις 2.000 μονάδες, αναφέρει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 10/7.

Από απόψεως διαγραμματικής ανάλυσης, θα μπορούσame να εκλάβουμε ως θετικό στοιχείο τηn παραμονή του δείκτη σε επίπεδο κλεισίματος πάνω από τον βραχυχρόνιο απλό κινητό μέσο των 12 ημερών (SMA 12: 1960), όπως επίσης και τη διατήρησή του πάνω από τη στήριξη, που παρουσιάζει η περιοχή των 1940 μονάδων.

Καθοδική διάσπαση των εν λόγω σημείων με αυξημένο τζίρο συναλλαγών θα επαναφέρει το δείκτη FTSE-20 σε τροχιά καθόδου, με πρώτο ισχυρό σημείο στήριξης τη γνωστή ζώνη των 1.860 με 1.850 μονάδων.

Την Παρασκευή ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/ASE-20 έκλεισε στις 1965,16 μονάδες με ανεπαίσθητα κέρδη της τάξεως του 0,11%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v