Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεχίζεται η πλευρική κίνηση

Κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές εκτιμούν οι αναλυτές οτι θα αναζητήσει και σήμερα η Σοφοκλέους, ελλείψει επιχειρηματικών ειδήσεων, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί η πλευρική της κίνηση. Πιθανώς χαμηλότερα θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, εν αναμονή της ανακοίνωσης των στοιχείων για την ανεργία στις ΗΠΑ.

ΑΧΕ: Συνεχίζεται η πλευρική κίνηση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι τάσεις συσσώρευσης θα συνεχίσουν και σήμερα στη Σοφοκλέους, όπως εκτιμά στο πρωινό report της η Marfin Analysis.

Μια βραχυπρόθεσμη ανοδική αντίδραση είναι, σύμφωνα με την Σίγμα Securities, το πιθανότερο σενάριο, αν και αυτό θα εξαρτηθεί και από το κλίμα στις διεθνείς αγορές.

Η Proton Securities εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από το εξωτερικό, ελλείψει επιχειρηματικών ειδήσεων. Οι διεθνείς αγορές, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, θα ανοίξουν σταθεροποιητικά ή σε χαμηλότερο επίπεδο, εν αναμονή της ανακοίνωσης των δεδομένων για την ανεργία στις ΗΠΑ.

Παρά το θετικό κλίμα στις άλλες ευρωπαϊκές αγορές, ο Γενικός Δείκτης στη Σοφοκλέους έκλεισε χαμηλότερα χθες, με τα blue chips να ”δίνουν τον τόνο”, ενώ οι μετοχές της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραψαν κέρδη, εν μέσω ενός ήπιου αγοραστικού ενδιαφέροντος, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Για σήμερα η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα συνεχίσει την πλευρική κίνηση, ενώ κατεύθυνση στις αγορές αναμένεται να δώσει η ανακοίνωση από τις ΗΠΑ των στοιχείων για την ανεργία.

Τι έγινε χθες: Οι ελληνικές μετοχές δεν ακολούθησαν το θετικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών, καθώς οι ρευστοποιήσεις στις μεγαλύτερες τράπεζες οδήγησαν 0,4% χαμηλότερα τον Γενικό Δείκτη, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο τζίρος ανήλθε σε μόλις 184 εκατ. ευρώ, με τους δείκτες FTSE 20 και FTSEM 40 να κλείνουν κατά 0,67% χαμηλότερα και 0,3% υψηλότερα αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v