Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σε hold από buy τον υποβάθμισε η Citigroup

Σε ”hold”, από ”buy” υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Citigroup σε έκθεσή της (05/07) μειώνοντας παράλληλα την τιμή – στόχο στα 30, από 31 ευρώ προηγουμένως. Τα κέρδη ανά μετοχή του ΟΠΑΠ εκτιμώνται στα 1,57 ευρώ το 2006 και στα 1,86 ευρώ το 2007.

ΟΠΑΠ: Σε hold από buy τον υποβάθμισε η Citigroup
Σε ”hold”, από ”buy” υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Citigroup σε έκθεσή της (05/07) μειώνοντας παράλληλα την τιμή – στόχο στα 30, από 31 ευρώ προηγουμένως.

Ο διεθνής οίκος υπογραμμίζει ότι οι πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”, ο ενδεχόμενος αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς οργανώσεις, αλλά και η πορεία της μετοχής δημιουργούν κινδύνους που υπερτερούν των πιθανών ”ανταμοιβών”.

Σε ότι αφορά το ”Πάμε Στοίχημα” η Citigroup εμφανίζεται επιφυλακτική για τη δυνατότητα του ΟΠΑΠ να διαχειριστεί αποτελεσματικά το παιχνίδι και υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή 2007-08.

Παράλληλα αναφέρει ότι η ανάληψη του risk management θα ευνοήσει μακροχρόνια τον Οργανισμό επισημαίνοντας ωστόσο την καθυστέρηση στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

Τα κέρδη ανά μετοχή του ΟΠΑΠ εκτιμώνται στα 1,57 ευρώ το 2006 και στα 1,86 ευρώ το 2007.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 5ης Ιουνίου στα ευρώ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v