Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Με ”buy” ξεκινά κάλυψη η Deutsche Bank

Με τιμή-στόχο τα 25,4 ευρώ και σύσταση ”buy” ξεκινά η Deutsche Bank την κάλυψη της Intralot. Στην έκθεσή της με ημερομηνία 4/7, η Deutsche Bank αναμένει οι διεθνείς δραστηριότητες της Intralot να αντιπροσωπεύσουν ένα αυξανόμενα μεγάλο μέρος του κύκλου εργασιών και των καθαρών εσόδων της εταιρίας.

Intralot: Με ”buy” ξεκινά κάλυψη η Deutsche Bank
Με τιμή-στόχο τα 25,4 ευρώ και σύσταση ”buy” ξεκινά η Deutsche Bank την κάλυψη της Intralot.

Όπως αναφέρει στην έκθεσή της με ημερομηνία 4 Ιουλίου, η Deutsche Bank αναμένει οι διεθνείς δραστηριότητες της Intralot να αντιπροσωπεύσουν ένα αυξανόμενα μεγάλο μέρος του κύκλου εργασιών και των καθαρών εσόδων της εταιρίας - συγκεκριμένα το 74% και 51% αντίστοιχα επί των κερδών του 2006.

Η Deutsche Bank αναφέρει, επίσης, ότι ο πρωταρχικός κίνδυνος για την Intralot είναι η μη ανανέωση συμβολαίων, και ιδιαίτερα του συμβολαίου για τη διαχείριση του Στοιχήματος, το οποίο λήγει το α’ τρίμηνο του 2007.

Όπως αναφέρει ο οίκος, σε περίπτωση που υλοποιηθούν οι διεκδικήσεις της Intralot σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις οργανισμών τυχερών παιχνιδιών σε αγορές όπως αυτές της Αγγλίας και της Τουρκίας (συνολικά το ύψος τους φτάνει τα 14 δισ. ευρώ) η τιμή-στόχος θα ανέβει στα 32 ευρώ.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τρίτης στα 20,12 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v