Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεδρίαση οριακών μεταβολών

Μικρές διακυμάνσεις και χαμηλό όγκο συναλλαγών προβλέπουν για σήμερα στη Σοφοκλέους οι αναλυτές, καθώς παραμένει κλειστή η Wall Street λόγω εθνικής αργίας. Στο επίκεντρο πάντως θα παραμείνει η κινητικότητα στο ”μέτωπο” των επιχειρήσεων.

ΑΧΕ: Συνεδρίαση οριακών μεταβολών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Εν όψει της σημερινής συνεδρίασης, η Marfin Analysis δεν εκτιμά αύξηση του όγκου των συναλλαγών, καθώς παραμένει κλειστή σήμερα η Wall Street. Περιορισμένο κρίνει το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης.

Η Σίγμα Securities προβλέπει χαμηλό όγκο συναλλαγών σήμερα στη Σοφοκλέους, καθώς η αμερικανική αγορά θα παραμείνει σήμερα κλειστή, όμως εκτιμά ότι η συνεδρίαση θα είναι θετική.

Η Proton Securities εκτιμά ότι οι αγορές θα ανοίξουν σήμερα σταθεροποιητικά προς χαμηλότερα , λόγω Νέας Υόρκης, ενώ για τη Σοφοκλέους προβλέπει οριακές μεταβολές, εν μέσω ισχνού όγκου συναλλαγών.

Με πτώση 0,02% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με χαμηλό όγκο συναλλαγών, αναφέρει η Εγνατία Finace, η οποία εκτιμά ότι η κινητικότητα στο ”μέτωπο” των επιχειρήσεων θα συνεχίσει αναμφισβήτητα να προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών (και ιδιαίτερα για τις τράπεζες). Η χρηματιστηριακή προβλέπει πλευρική κίνηση και σήμερα στη Σοφοκλέους.

Τι έγινε χθες: Οι κερδοσκοπικές κινήσεις ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης. Το αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της μεγάλης κεφαλαιοποίησης περιόρισε τις απώλειες του Γενικού Δείκτη προς το τέλος της συνεδρίασης, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v