Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναμένεται θετικό κλίμα

Σε θετικό κλίμα εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, ακολουθώντας την τάση των ευρωπαϊκών αγορών. Στο επίκεντρο και αυτή την εβδομάδα ο τραπεζικός κλάδος - και ιδιαίτερα οι εξελίξεις σε Εμπορική και Εθνική.

ΑΧΕ: Αναμένεται θετικό κλίμα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Αν και το κλίμα έχει βελτιωθεί, εν όψει της σημερινής συνεδρίασης η Marfin Analysis δεν αποκλείει κάποιες ήπιες κερδοσκοπικές κινήσεις.

Η Σίγμα Securities εκτιμά ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα, καθώς συνεχίζεται η φημολογία περί εξαγορών και συγχωνεύσεων, ενώ σημαντικό ρόλο τόσο στη διεθνή όσο και στην εγχώρια αγορά θα παίξει η συνάντηση της ΕΚΤ στις 6 Ιουλίου για τα επιτόκια.

Την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, οι οποίες αναμένεται να ανοίξουν σε υψηλότερο επίπεδο, θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, όπως εκτιμά η Proton Securities.

Σε ράλι ”ανακούφισης” επιδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Σοφοκλέους, ακολουθώντας το θετικό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές, σύμφωνα με την Εγνατία Finance. Στο επίκεντρο και αυτή την εβδομάδα οι τράπεζες - και ιδιαίτερα οι εξελίξεις σε Εμπορική και Εθνική. Γενικά θα πρέπει να αναμένεται πλευρική κίνηση, όπως εκτιμά η Εγνατία.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Σε ράλι επιδόθηκαν την Παρασκευή οι ελληνικές μετοχές, με την Εθνική Τράπεζα να ενισχύεται κατά 8,81% και τον Γενικό Δείκτη να κλείνει με κέρδη 3,1%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v