Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εναρξη κάλυψης με neutral από Merrill Lynch

Με σύσταση neutral και τιμή στόχο τα 27 ευρώ ξεκινά η Merrill Lynch την κάλυψη του ΟΠΑΠ όπως αναφέρει σε έκθεσή της η οποία τιτλοφορείται το μονοπώλιο υπό απειλή. Όπως επισημαίνει ο οίκος, ο ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει έναν αυξανόμενο αριθμό λειτουργικών και στρατηγικών θεμάτων τα οποία θα πιέσουν τη μεσοπρόθεσμη κερδοφορία και τις ταμειακές ροές.

ΟΠΑΠ: Εναρξη κάλυψης με neutral από Merrill Lynch
Με σύσταση neutral και τιμή στόχο τα 27 ευρώ ξεκινά η Merrill Lynch (30/6) την κάλυψη του ΟΠΑΠ όπως αναφέρει σε έκθεσή της (30/6) η οποία τιτλοφορείται ”το μονοπώλιο υπό απειλή”.

Όπως επισημαίνει ο οίκος, ο ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει έναν αυξανόμενο αριθμό λειτουργικών και στρατηγικών θεμάτων τα οποία θα πιέσουν τη μεσοπρόθεσμη κερδοφορία και τις ταμειακές ροές. Παρόλα αυτά, τα βραχυπρόθεσμα κέρδη φαίνεται να πυροδοτούνται από ένα μίγμα παραγόντων που σχετίζονται με την αγορά και από πράξεις της διοίκησης.

Αναφερόμενη στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ΟΠΑΠ, την ανάληψη του Στοιχήματος, την είσοδο ελληνικών ομάδων στο Στοίχημα και το Bingo η Merrill Lynch επισημαίνει πως αν και έχουν καλές ευκαιρίες να στεφθούν από επιτυχία, εάν αποτύχουν θα βλάψουν το κλίμα και τα κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v