Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέλτα: Τιμή-στόχος 12,5 ευρώ από Morgan Stanley

Με τιμή–στόχο τα 12,5 ευρώ και σύσταση ”overweight” ξεκινά την κάλυψη για τη μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών η Morgan Stanley σε έκθεσή της (29/6) με τίτλο ”Attractive entry point for transformation story”. Προβλέπει μέση ετήσια αύξηση στα ΕPS 2005-2008 κατά 24%, κυρίως λόγω της χαμηλότερης φορολογίας, της ισχυρής οργανικής ανάπτυξης που προσφέρουν τα προϊόντα τύπου ”σνακς”.

Δέλτα: Τιμή-στόχος 12,5 ευρώ από Morgan Stanley
Με τιμή–στόχο τα 12,5 ευρώ και σύσταση ”overweight” ξεκινά την κάλυψη για τη μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών η Morgan Stanley σε έκθεσή της (29/6) με τίτλο ”Attractive entry point for transformation story”.

Ο διεθνής οίκος τονίζει ότι η συγχώνευση με την Chipita προσφέρει πρόσβαση στην εταιρία σε γοργά αναπτυσσόμενες αγορές της Aνατολικής Ευρώπης, ενώ υπογραμμίζει ότι ύστερα από την υποχώρηση των τίτλων της στο Χ.Α. διαπραγματεύεται 0,7 φορές τον εκτιμώμενο PEG για το 2006.

Παράλληλα προβλέπει μέση ετήσια αύξηση στα κέρδη ανά μετοχή για την περίοδο 2005-2008 κατά 24%, κυρίως λόγω της χαμηλότερης φορολογίας, της ισχυρής οργανικής ανάπτυξης που προσφέρουν τα προϊόντα τύπου ”σνακς” στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αλλά και της εκτίμησης για σημαντική αύξηση των περιθωρίων.

Η μετοχή της Δέλτα ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 29ης Ιουνίου στα 10,8 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v