Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναμένουν θετική συνεδρίαση

Ανοδική πορεία εκτιμούν οι αναλυτές οτι θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, στον απόηχο των ανακοινώσεων της Fed που οδήγησαν χθες σε άνοδο τα διεθνή χρηματιστήρια. Στο επίκεντρο για μια ακόμη φορά θα βρίσκονται οι τράπεζες.

ΑΧΕ: Αναμένουν θετική συνεδρίαση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ανοδικά εκτιμά η Marfin Analysis ότι θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, στον απόηχο του χθεσινού ράλι στη Wall Street.

Πιθανώς μια ακόμη θετική συνεδρίαση θα είναι η σημερινή, γράφει η Σίγμα Securities, μετά το θετικό κλείσιμο της αμερικανικής αγοράς χθες.

Ανοδικό άνοιγμα στις διεθνείς αγορές –και κατ’ επέκταση στη Σοφοκλέους- αναμένει για σήμερα η Proton Securities.

Η ανοδική κίνηση της Σοφοκλέους ενδέχεται να συνεχιστεί και σήμερα, λόγω του θετικού κλίματος που επικρατεί στις διεθνείς αγορές μετά τις ανακοινώσεις της Fed, καθώς και της λήξης της διαπραγμάτευσης του δικαιώματος της Εθνικής, όπως εκτιμά η Εγνατία Finance. Στο επίκεντρο, σύμφωνα με την Εγνατία, αναμένεται να βρεθεί ο τραπεζικός κλάδος.

Τι έγινε χθες: Η Εθνική Τράπεζα ”έδωσε το ρυθμό” χθες στη Σοφοκλέους, οδηγώντας τον Γενικό Δείκτη υψηλότερα κατά 1,9%, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος άγγιξε τα 286 εκατ. ευρώ, ενώ οι δείκτες FTSE 20 και FTSEM 40 έκλεισαν με άνοδο 2% και 1,4% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v