Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Πράσινο φως για Nestle - Kindec

Το ενημερωτικό δελτίο της δημόσιας πρότασης της Nestle για την εξαγορά του μειοψηφικού ποσοστού ήτοι 3,47% της ΔΕΛΤΑ Παγωτoύ, στα στα 6,63 ευρώ, ενέκρινε πριν από λίγη ώρα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Επίσης, εγκρίθηκε η εισαγωγή μίας νέας εταιρίας στο ΧΑ της Kindec.

Κεφαλαιαγορά: Πράσινο φως για Nestle - Kindec
Το ενημερωτικό δελτίο της δημόσιας πρότασης της Nestle για την εξαγορά του μειοψηφικού ποσοστού ήτοι 3,47% της ΔΕΛΤΑ Παγωτoύ, στα στα 6,63 ευρώ, ενέκρινε πριν από λίγη ώρα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Επίσης, εγκρίθηκε η εισαγωγή μίας νέας εταιρίας στο ΧΑ της Kindec.

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας ”Nestle Eλλάς” προς τους μετόχους της ”Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού”. Σημειώνεται ότι η περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας οι μέτοχοι μπορούν να δηλώσουν την αποδοχή της δημόσιας πρότασης λήγει την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2006.

Επίσης, εγκρίθηκε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ”Kintec Ανώνυμος Τεχνική Εταιρία Εμπορίας και Υποστήριξης Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας & Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Ασφαλείας” και την παροχή αδείας για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δημόσια προσφορά με σκοπό την εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακόμα, το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ”ΒΙΟΣΩΛ” με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στην κατηγορία ”Υπό Επιτήρηση” της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εγκρίθηκε η παροχή αδείας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων στην εταιρία ”PRELIUM AXEΠΕΥ”.

Eπίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τα πληροφοριακά έγγραφα που αφορούν:

Α) Στη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας ”ΝΕΧUS ΑEEX” από την εταιρία ”ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΕΧ” (ΙNTERINVEST).

Β) Στη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας ”FITCO” από την εταιρία ”ΧΑΛΚΟΡ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v