Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η UBS για τρεις κυπριακές τράπεζες

Θετικά τοποθετείται η UBS έναντι τριών κυπριακών τραπεζών σε έκθεσή της που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, αναφέρει η ιστοσελίδα stockwatch. Ο οίκος θέτει σύσταση ”Buy2” για Λαϊκή και Ελληνική Τράπεζα με τιμή- στόχο 4,3 και 2 κυπριακές λίρες, αντίστοιχα, ενώ διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 7,2 λιρών για την Τράπεζα Κύπρου.

Θετική η UBS για τρεις κυπριακές τράπεζες
Θετικά τοποθετείται η UBS έναντι τριών κυπριακών τραπεζών σε έκθεσή της που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, αναφέρει η ιστοσελίδα stockwatch.

Η UBS ξεκινά κάλυψη της Λαϊκής και της Ελληνικής Τράπεζας, ενώ επαναλαμβάνει τις εκτιμήσεις της για την Τράπεζα Κύπρου. Η UBS δίνει σύσταση ”Buy2” για τις δύο πρώτες και τιμές-στόχους 4,30 και 2 κυπριακές λίρες, αντίστοιχα.

Η τιμή-στόχος για την Τράπεζα Κύπρου διατηρείται αμετάβλητη στις 7,20 κυπριακές λίρες, εφόσον εκτιμάται ότι η συγχώνευσή της με την Εμπορική θα έχει θετικές επιδράσεις. Η σύσταση για την Τράπεζα Κύπρου παραμένει στο ”Buy1”.

Η UBS εκτιμά πως η καθαρή κερδοφορία της Λαϊκής θα φτάσει τα 77 εκατ. λίρες φέτος, τα 89 εκατ. λίρες το 2007 και τα 118 εκατ. λίρες το 2008. Στην περίπτωση της Ελληνικής, προβλέπει πως τα καθαρά κέρδη του 2006 θα φτάσουν τα 21 εκατ. λίρες, το 2007 τα 30 εκατ. λίρες και το 2008 τα 42 εκατ. λίρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v