Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Εν αναμονή των ανακοινώσεων της Fed

Κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται οτι θα αναζητήσει και σήμερα η Σοφοκλέους, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις της Fed για τα επιτόκια. Στο επίκεντρο για μια ακόμη ημέρα ο τραπεζικός κλάδος.

ΑΧΕ: Εν αναμονή των ανακοινώσεων της Fed
Τι εκτιμάται για σήμερα: Μετά το αρνητικό κλείσιμο των αμερικανικών αγορών και ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, η Marfin Analysis στο πρωινό report της εκτιμά ότι και σήμερα η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές. Επίσης, δεν αναμένει υψηλό όγκο συναλλαγών, ενώ υπενθυμίζει ότι αύριο είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης του δικαιώματος της Εθνικής.

Η Alpha Finance από την πλευρά της δεν αναμένει ιδιαίτερες αλλαγές στο σκηνικό σήμερα, ενώ η προσοχή θα είναι στραμμένη στις ξένες αγορές, τις ανακοινώσεις της Fed και τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα.

Η Σίγμα Securities αναμένει μια χαμηλών τόνων συνεδρίαση, εν όψει των ανακοινώσεων της Fed για τα επιτόκια και μετά την πτώση στις ξένες αγορές.

Η Proton Securities αναμένει η Σοφοκλέους να ακολουθήσει την αρνητική πορεία των διεθνών αγορών.

Το αρνητικό κλέισιμο της Wall Street χθες, εν μέσω συνεχιζόμενης αβεβαιότητας για τα αμερικανικά επιτόκια, ίσως επηρεάσει τα συναισθήματα στην Ευρώπη και τη Σοφοκλέους, εν όψει των ανακοινώσεων της Fed, όπως εκτιμά η Εγνατία Finance. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, η αστάθεια θα εξακολουθήσει να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης, ενώ στο επίκεντρο θα παραμείνει ο τραπεζικός κλάδος.

Τι έγινε χθες: Με πτώση 0,4% έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 290 εκατ ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v