Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιλάβιος: Σύντομα το πόρισμα για Εθνική

Εντός των επομένων εβδομάδων θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τις συναλλαγές επί του τίτλου της Εθνικής, που προηγήθηκαν της ανακοίνωσης εξαγοράς της Finansbank. Αυτό δήλωσε στα μέλη της διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Πιλάβιος.

Πιλάβιος: Σύντομα το πόρισμα για Εθνική
Εντός των επομένων εβδομάδων θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τις συναλλαγές επί του τίτλου της Εθνικής, που προηγήθηκαν της ανακοίνωσης εξαγοράς της Finansbank.

Αυτό δήλωσε στα μέλη της διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Πιλάβιος, προσθέτοντας ότι η ΕΚ έχει όλα τα στοιχεία σχετικά με ορκωτούς ελεγκτές, συμβούλους και άλλους παράγοντες που είχαν εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα.

Τα μέλη της Επιτροπής της Βουλής ενημέρωσαν τον κ. Πιλάβιο πως εντός του Ιουλίου θα τον καλέσουν εκ νέου, ώστε να παράσχει διευκρινήσεις για μια σειρά άλλων deal που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Εξάλλου η υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Βάσω Παπανδρέου υπογράμμισε πως ”ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση στα ερωτήματα που του τέθηκαν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με την εξαγορά της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα”.

”Έγινε φανερό ότι δεν άσκησε τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από τον νόμο για την πλήρη ενημέρωση και διαφύλαξη των συμφερόντων των μετόχων, συγκάλυψε την επιλεκτική ενημέρωση” πρόσθεσε μεταξύ άλλων η κ. Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v