Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Αναμένουν συνεδρίαση χαμηλών τόνων

Ηπιων τόνων συνεδρίαση, με χαμηλό όγκο συναλλαγών, προβλέπουν για σήμερα οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι η Σοφοκλέους πιθανόν να αναζητήσει κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές.

AXE: Αναμένουν συνεδρίαση χαμηλών τόνων
Τι εκτιμάται για σήμερα: Σε χαμηλά επίπεδα εκτιμά ότι θα παραμείνουν και σήμερα οι συναλλαγές στη Σοφοκλέους, όπως εκτιμά η Marfin Analysis στο πρωινό report της.

Ήπιων τόνων προβλέπει ότι θα είναι η σημερινή συνεδρίαση η Σίγμα Securities, ελλείψει νέων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, στο επίκεντρο θα βρεθούν οι εταιρείες του κατασκευαστικού τομέα.

Η Εθνική Securities από την πλευρά της εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές.

Σε χαμηλότερο επίπεδο κινήθηκαν χθες οι μετοχές, με το δικαίωμα της Εθνικής και τη φημολογία περί εξαγορών και συγχωνεύσεων στον τραπεζικό κλάδο να παραμένουν στο προσκήνιο. Το θετικό κλείσιμο της Wall Street, αν συνοδευτεί από θετικό άνοιγμα και στην Ευρώπη, ίσως επηρεάσει την εγχώρια αγορά, σύμφωνα με την Εγνατία Finance.

Η χρηματιστηριακή πάντως αναφέρει ότι οι ”παίκτες” της αγοράς φαίνεται να διατηρούν στάση αναμονής, εν όψει της ανακοίνωσης της Fed για τα επιτόκια και, ως εκ τούτου, η αγορές θα κινηθούν μάλλον πλευρικά.

Τι έγινε χθες: Σε χαμηλότερο επίπεδο έκλεισαν χθες οι ελληνικές μετοχές, με τον όγκο των συναλλαγών να φθάνει τα 250 εκατ. ευρώ. Οι δείκτες FTSE 20 και FTSEM 40 να υποχωρούν κατά 0,5% και 0,5% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v