Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία Finance: Τάση από τράπεζες & ξένους το ΧΑ

Το διεθνές κλίμα αλλά και οι εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο θα αποτελέσουν τους καταλύτες για την πορεία της Σοφοκλέους την τρέχουσα εβδομάδα εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report (26/06) με τίτλο ”M&A activity and international sentiment to set the tone in ATHEX”.

Εγνατία Finance: Τάση από τράπεζες & ξένους το ΧΑ
Το διεθνές κλίμα αλλά και οι εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο θα αποτελέσουν τους καταλύτες για την πορεία της Σοφοκλέους την τρέχουσα εβδομάδα, εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report (26/06) με τίτλο ”M&A activity and international sentiment to set the tone in ATHEX”.

Η εκδήλωση ”περαιτέρω ενδιαφέροντος” για την Εμπορική Τράπεζα αλλά και η στάση των ταμείων έναντι των δικαιωμάτων της Εθνικής, θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία του ΧΑ, συμπληρώνουν οι αναλυτές της Εγνατίας.

Μεταξύ των μετοχών που ξεχωρίζει περιλαμβάνονται οι: Alpha, Eurobank, Eθνική, Κύπρου, ΟΤΕ, 3Ε, ΟΠΑΠ, ΕΛΤΕΧ, ΕΧΑΕ, Motor Oil, EΛΠΕ, Τιτάν, Αβαξ, Attica, Μινωικές, Blue Star, Jumbo, Σαράντης, Frigoglass, Fourlis και Notos.

Σε ό,τι αφορά τις μεταβολές σε συστάσεις η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει σε ”buy” από ”accumulate” τη σύσταση για τη μετοχή της Folli Follie.

Eπίσης αναβαθμίζει σε ”buy” από ”hold” τη σύσταση για τη μετοχή της ΕΧΑΕ αυξάνοντας παράλληλα την τιμή – στόχο στα 17,4 ευρώ.

Αντίθετα υποβαθμίζει τη σύσταση για τoν τίτλο της ΚΑΕ σε ”accumulate” από ”buy”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v