Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από Ευρώπη-τράπεζες

Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται ότι θα δώσουν κατεύθυνση, για μια ακόμη φορά, στη Σοφοκλέους, ενώ ο τραπεζικός κλάδος, με τις εξελίξεις στην Εμπορική και τη λήξη της διαπραγμάτευσης του δικαιώματος της Εθνικής, θα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο.

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από Ευρώπη-τράπεζες
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, η Σοφοκλέους θα αναζητήσει για μια ακόμη φορά κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές, όπως εκτιμά στο πρωινό report της η Marfin Analysis.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί για μια ακόμη φορά ο τραπεζικός κλάδος, σύμφωνα με την Proton Securities, η οποία εκτιμά ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα επικρατήσουν μικτές τάσεις.

Η πορεία των διεθνών αγορών, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Fed για τα επιτόκια αυτή την εβδομάδα, σε συνδυασμό με τη λήξη της περιόδου διαπραγματεύσεως του δικαιώματος της Εθνικής, στις 29 Ιουνίου, και τις εξελίξεις στην Εμπορική, θα καθορίσουν την πορεία της Σοφοκλέους αυτή την εβδομάδα, εκτιμά η Σίγμα Securities.

Τάσεις συσσώρευσης επικράτησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην ελληνική αγορά, η οποία υπο-απέδωσε σε σχέση με τις ευρωπαϊκές αγορές. Η αστάθεια, όπως εκτιμά η Εγνατία Finance θα συνεχίσει να είναι το χαρακτηριστικό των συνεδριάσεων αυτής της εβδομάδας, εν όψει της ανακοίνωσης της απόφασης της Fed για τα επιτόκια, ενώ κατεύθυνση αναμένεται να δώσουν οι μετοχές του τραπεζικού κλάδου στην Ελλάδα.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Υψηλότερα κατά 0,14% έκλεισε την Παρασκευή η ελληνική αγορά, αναφέρει η Marfin Analysis, με τους δείκτες FTSE 20 και FTSEM 40 να καταγράφουν άνοδο 0,40% και πτώση 0,55% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v