Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Πειραιώς-Κύπρου στο top 10 των european banks

Οι μετοχές των Τραπεζών Πειραιώς και Κύπρου συμπεριλαμβάνονται στις 10 προτιμώμενους ευρωπαϊκούς τραπεζικούς τίτλους της UBS, αναφέρει ο διεθνής οίκος στην ανάλυση που τιτλοφορείται ”European Banks reality Check” με ημερομηνία 22 Ιουνίου. Παράλληλα θέτει τιμή – στόχο τα 35 ευρώ με σύσταση ”buy 2” για την Πειραιώς και τα 12,5 ευρώ για την Κύπρου (buy 1).

UBS: Πειραιώς-Κύπρου στο top 10 των european banks
Οι μετοχές των Τραπεζών Πειραιώς και Κύπρου συμπεριλαμβάνονται στις 10 προτιμώμενους ευρωπαϊκούς τραπεζικούς τίτλους της UBS, αναφέρει ο διεθνής οίκος στην ανάλυση που τιτλοφορείται ”European Banks reality Check” με ημερομηνία 22 Ιουνίου.

Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές τράπεζες είναι οι: Barclays, BNP Paribas, Bank of Ireland, CS, HSBC, Raiffeisen, SEB, Unicredit.

Η υποχώρηση των τίτλων της Πειραιώς και της Κύπρου, αναφέρει η UBS, αποτελεί ”ένα καλό σημείο εισόδου” στις δύο τράπεζες οι οποίες παρουσιάζουν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης μεταξύ του universe του διεθνούς οίκου.

Εξάλλου η UBS σε ξεχωριστή έκθεση (Ιούνιος 2006) με τίτλο ”Banks” αναφέρει ότι προτιμά κατά σειρά, πέραν των Κύπρου και Πειραιώς, τις Alpha, Eurobank, Εμπορική, Αγροτική και Εθνική.

Για τη μετοχή της Alpha θέτει τιμή – στόχο τα 28 ευρώ (buy 1), για την Αγροτική τα 7,3 ευρώ (buy 2) και για την Εμπορική τα 37 ευρώ (Buy 2).

Στα 36 ευρώ βλέπει την μετοχή της Eurobank (buy 1), ενώ για τον τίτλο της Εθνικής ο πήχης τίθεται στα 46 ευρώ (Buy 2).

Η τιμή για την Πειραιώς είναι στα 35 ευρώ με σύσταση ”buy 2”, ενώ για την Κύπρου (buy 1) τίθεται στα 12,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v