Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: Αδικαιολόγητα χαμηλά η μετοχή, λέει η D.Bank

Η πρόσφατη υποχώρηση της τιμής της μετοχής της Coca Cola 3Ε ”σημαίνει ότι η μετοχή διαπραγματεύεται με discount σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, κάτι που θεωρούμε ότι είναι αδικαιολόγητο”, αναφέρει στην έκθεσή της με ημερομηνία 20/6 η Deutsche Bank, στην οποία διατηρεί την τιμή στόχο των 29 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy” για την Coca Cola.

3E: Αδικαιολόγητα χαμηλά η μετοχή, λέει η D.Bank
Η πρόσφατη υποχώρηση της τιμής της μετοχής της Coca Cola 3Ε ”σημαίνει ότι η μετοχή διαπραγματεύεται με discount τόσο σε σχέση με τις διεθνείς εταιρείες εμφιάλωσης, όσο και με τους ευρωπαίους ανταγωνιστές της εταιρείας, κάτι που θεωρούμε ότι είναι αδικαιολόγητο”, αναφέρει στην έκθεσή της με ημερομηνία 20/6 η Deutsche Bank.

Στην έκθεσή της η Deutsche Bank διατηρεί την τιμή στόχο των 29 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy” για την Coca Cola.

Σύμφωνα με την έκθεση της Deutsche Bank, το τελευταίο διάστημα μια στροφή των καταναλωτών προς τα υγιεινά προϊόντα.

Ετσι, ενώ ορισμένες εταιρείες του κλάδου των αναψυκτικών δίνουν την εντύπωση οτι ”άργησαν να μπουν στο παιχνίδι”, για την Coca Cola το 35% του όγκου των προϊόντων της είναι μη ανθρακούχα, έναντι 10% το 2001, καθώς η πρώιμη αναγνώριση της νέας τάσης των καταναλωτών συνεχίζει να αποδίδει καρπούς.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την ελκυστική γεωγραφική ισορροπία που διατηρεί η εταιρεία, αναφέρει η Deutsche Bank, αυτή η ταχύτατη αλλαγή της γκάμας των προϊόντων υπογραμμίζει τον υψηλό ρυθμό αύξησης του τζίρου της Coca Cola.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v