Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε συνέδριο που οργάνωσε η Alpha Finance

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2006, το διήμερο επενδυτικό Συνέδριο που διοργάνωσε η Alpha Finance, στο Ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία. Στο Συνέδριο παρουσιάσθηκαν μερικές από τις πιο σημαντικές εισηγμένες εταιρίες σε θεσμικούς επενδυτές από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε συνέδριο που οργάνωσε η Alpha Finance
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2006, το διήμερο επενδυτικό Συνέδριο που διοργάνωσε η Alpha Finance, στο Ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Στο Συνέδριο παρουσιάσθηκαν μερικές από τις πιο σημαντικές εισηγμένες εταιρίες σε θεσμικούς επενδυτές από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Παρευρέθησαν συνολικά, εκπρόσωποι 30 θεσμικών επενδυτικών κεφαλαίων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, καθώς επίσης και 40 εγχώριων θεσμικών επενδυτών και συνταξιοδοτικών ταμείων.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 60 συναντήσεις εισηγμένων με θεσμικούς επενδυτές εξωτερικού (one-on-ones).

Στις πέντε επενδυτικές ενότητες του Συνεδρίου παρουσιάσθηκαν οι παρακάτω εταιρίες (κατά σειρά παρουσιάσεως):

1. Τηλεπικοινωνίες

ΟΤΕ Α.Ε., ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, FORTHNET Α.Ε.

2. Κατασκευές και Υλικά

ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε., ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.

3. Ενέργεια

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Χ. ΡΟΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

4. Τράπεζες

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε., MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

5. Επιλογές στη Μεσαία Κεφαλαιοποίηση

ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε., ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, INTRALOT A.E., ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., FOLLI FOLLIE Α.Β.Ε.Ε., FOURLIS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, FRIGOGLASS A.B.E.E., ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ E.A.E.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις ομιλίες του Προέδρου Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΧΑΕ, κ. Σπύρου Καπράλου, σχετικά με τις εξελίξεις και τις τάσεις συγκεντρώσεως των χρηματιστηρίων διεθνώς και του Διευθυντού της Διευθύνσεως Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank, κ. Μιχάλη Μασουράκη, με θέμα τις προοπτικές και τη δυναμική της Ελληνικής οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v