Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Στα 23 ευρώ ”κατεβάζει” η Marfin

Σε μείωση της τιμής στόχου για την Folli Follie στα 23 ευρώ ανά μετοχή, από 26,50 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 14/6 η Marfin Analysis, διατηρώντας όμως τη σύσταση ”outperform”. Στην έκθεσή της η Marfin αναφέρει μεταξύ άλλων οτι διαφωνεί με τη στρατηγική και την οικονομική λογική της αύξησης του ποσοστού της Folli Follie στα ΚΑΕ.

Folli Follie: Στα 23 ευρώ ”κατεβάζει” η Marfin
Σε μείωση της τιμής στόχου για την Folli Follie στα 23 ευρώ ανά μετοχή, από 26,50 ευρώ προηγουμένως, προχωρά με έκθεσή της στις 14/6 η Marfin Analysis, διατηρώντας όμως τη σύσταση ”outperform”.

Στην έκθεσή της με τίτλο ”Prospects underrated”, η Marfin αναφέρεται στην αύξηση του ποσοστού της Folli Follie στα ΚΑΕ, στο 49,4% από 24,7%, τονίζοντας ότι η Follie κατέβαλε 20 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2006 των ΚΑΕ.

”Εκτός των απαιτητικών πολλαπλασιαστών, διαφωνούμε τόσο με την στρατηγική, όσο και με την οικονομική λογική της κίνησης”, αναφέρεται στην έκθεση.

Οι πολλαπλασιαστές της Folli είναι μικροί δεδομένου του υγιούς επιχειρηματικού προφίλ της εταιρείας, σύμφωνα με την Marfin, η οποία εκτιμά ότι το ενδεχόμενο πτώσης της τιμής της μετοχής της Folli είναι περιορισμένο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v