Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Αναβάθμιση 6 συστάσεων - βλέπει ευκαιρίες

Στην αναβάθμιση της σύστασης έξι μετοχών προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report με ημερομηνία 9 Ιουνίου, ενώ εκφράζει την εκτίμηση ότι η υποχώρηση του Χ.Α. δημιούργησε αγοραστικές ευκαιρίες.

Εγνατία: Αναβάθμιση 6 συστάσεων - βλέπει ευκαιρίες
Στην αναβάθμιση της σύστασης έξι μετοχών προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report με ημερομηνία 9 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή αναβάθμισε σε ”buy” από ”accumulate” τις συστάσεις για την Τράπεζα Κύπρου, την Τράπεζα Πειραιώς, τα ΕΛΠΕ, τη Motor Oil και τον ΟΠΑΠ.

Ακόμα, η χρηματιστηριακή προχωρά σε αναβάθμιση τη σύστασης για τη Φουρλής σε ”accumulate” από ”hold”, ενώ θέτει τη σύσταση για τη μετοχή της Folli Follie υπό αναθεώρηση.

Η Εγνατία διατηρεί την άποψή της ότι η πρόσφατη υποχώρηση του Χ.Α. οδήγησε σε ελκυστικές αποτιμήσεις και άρα δημιούργησε αγοραστικές ευκαιρίες για έναν αριθμό μετοχών.

Κρίνοντας από το α΄ τρίμηνο και τις προβλέψεις για το δεύτερο, η χρηματιστηριακή θα πρότεινε ΟΤΕ, Eurobank, Alpha Bank, Τιτάν, Frigoglass, Motor Oil, ΕΛΠΕ, Coca Cola 3E, Σαράντη, ΕΛΤΕΧ, J&P Άβαξ, Attica, Blue Star και Μινωικές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v