Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: ”Κόβει” δικαίωμα την Τετάρτη ή Πέμπτη (upd)

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας. Η αποκοπή του δικαιώματος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Τετάρτη (14) ή την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2006.

ΕΤΕ: ”Κόβει” δικαίωμα την Τετάρτη ή Πέμπτη (upd)
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Δελτίου της Εθνικής Τράπεζας για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των μετοχών της στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Η αποκοπή του δικαιώματος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Τετάρτη (14) ή την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2006.

Ο τελικός προσδιορισμός της ημερομηνίας αποκοπής εξαρτάται από το πότε θα στείλει η Εθνική τράπεζα τη σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο, ενώ θα πρέπει να μεσολαβήσει και μία εργάσιμη ημέρα για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.

Χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 339.269.412 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της Eθνικής Τράπεζας, που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας, σε αναλογία 4 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, σε τιμή διάθεσης μετοχής 22,11 ευρώ.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v