Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Στα 16 ευρώ μειώνει την τιμή η D. Bank

Στην περαιτέρω μείωση της τιμής-στόχου για τη Folli Follie, στα 16 ευρώ, προχώρησε η Deutsche Bank, διατηρώντας τη σύσταση ”sell”. Στην έκθεσή της με ημερομηνία 8/6/2006 η Deutsche Bank, αναφερόμενη στην πλήρη ενοποίηση των μεγεθών των ΚΑΕ στα αποτελέσματα της Folli, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν βλέπει προς το παρόν καμιά αξία στη συμφωνία, εκτιμώντας ότι η συνδυασμένη επιχειρηματική οντότητα δεν προσφέρει ανάπτυξη.

Folli: Στα 16 ευρώ μειώνει την τιμή η D. Bank
Στην περαιτέρω μείωση της τιμής-στόχου για τη Folli Follie, στα 16 ευρώ, προχώρησε η Deutsche Bank, διατηρώντας τη σύσταση ”sell”.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 8/6/2006 η Deutsche Bank, αναφερόμενη στην πλήρη ενοποίηση των μεγεθών των ΚΑΕ στα αποτελέσματα της Folli, σημειώνει ότι δεν βλέπει προς το παρόν καμιά αξία στη συμφωνία, εκτιμώντας ότι η συνδυασμένη επιχειρηματική οντότητα δεν προσφέρει ανάπτυξη και πως υπάρχει ελάχιστη ουσία στην αλλαγή στρατηγικής που επιχειρείται.

Υπενθυμίζεται οτι η Deutsche Bank είχε μειώσει την τιμή-στόχο για τη Folli Follie στις 6/6/2006 κατά 21% στα 17,1 από 21,7 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v