Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Αναζητώντας κατεύθυνση από την Ευρώπη

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα βρεθεί στο επίκεντρο το ενδιαφέροντος σήμερα, καθώς ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών του στη Σοφοκλέους. Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, η αγορά αναμένεται να κινηθεί πτωτικά, αναζητώντας παράλληλα κατεύθυνση από τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

AXE: Αναζητώντας κατεύθυνση από την Ευρώπη
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ήρεμη συνεδρίαση αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis στο πρωινό report της, εκτιμώντας ότι η συσσώρευση θα είναι το πιθανότερο σενάριο.

Η Proton Securities εκτιμά ότι η αγορά σήμερα ενδεχομένως να ανοίξει σε χαμηλότερο επίπεδο, ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκεται το ντεμπούτο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η Σίγμα Securities, από την πλευρά της, εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα ζητήσει για μια ακόμα φορά κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η Εγνατία Finance εκτιμά ότι η νευρικότητα θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα, ενώ οι τράπεζες αναμένεται να βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο, με το Τ.Τ. να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στο ταμπλό. Επιπλέον, η προσοχή θα στραφεί αυτή την εβδομάδα στις ανακοινώσεις της ΕΚΤ για τα επιτόκια. Η Εγνατία υπενθυμίζει ότι από σήμερα ισχύουν οι νέες ώρες διαπραγμάτευσης των μετοχών της μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Εγνατία Finance, ο ελληνικός τραπεζικός τομέας και τα αρνητικά συναισθήματα στις ευρωπαϊκές αγορές άσκησαν σημαντικές πιέσεις στη Σοφοκλέους την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία έκλεισε με απώλειες 2,6%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v