Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι πιέσεις στον τραπεζικό κλάδο

Ανάκαμψη στη Σοφοκλέους βλέπουν για σήμερα οι αναλυτές, μετά και το θετικό κλείσιμο της Wall Street. Εν τούτοις, η Εθνική παραμένει στο επίκεντρο και δεν αποκλείεται να συνεχίσει και σήμερα να πιέζει την αγορά.

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι πιέσεις στον τραπεζικό κλάδο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ανάκαμψη της Σοφοκλέους προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis στο πρωινό report της, ακολουθώντας την άνοδο που κατέγραψε χθες το βράδυ η αμερικανική αγορά.

Την πορεία των Ευρωπαϊκών αγορών εκτιμά η Σίγμα Securities ότι θα ακολουθήσει σε μεγάλο βαθμό η ελληνική αγορά.

Θετικό αναμένεται να είναι το άνοιγμα της Σοφοκλέους σήμερα, σύμφωνα με την Proton Securities, ενώ η Εθνική θα παραμείνει στο επίκεντρο.

Πτώση της τάξης του 2% κατέγραψε η Σοφοκλέους χθες, με τον τραπεζικό κλάδο να ”δίνει τον τόνο”, αναφέρει η Εγνατία Finance. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, το θετικό κλείσιμο της Wall Street, αν συνοδευτεί από θετική έναρξη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ίσως δώσουν στήριξη στην ελληνική αγορά. Όμως, τονίζει η Εγνατία, το κλίμα παραμένει ασταθές ενώ δεν αποκλείονται περαιτέρω πιέσεις, λόγω της Εθνικής.

Τι έγινε χθες: Με απώλειες της τάξης του 2% έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, με την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας να υποχωρεί κατά 5,7% μετά την ανακοίνωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αναφέρει στο report της η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v