Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Μείωση τιμών - στόχων για ΕΛΠΕ και Εμπορική

Η Π&Κ με ξεχωριστές εκθέσεις της μειώνει τις τιμές – στόχους για τις μετοχές των ΕΛΠΕ και της Εμπορικής Τράπεζας. Στα 12,8 ευρώ, από 13,1 ευρώ πριν, μειώνει την τιμή για τη μετοχή των ΕΛΠΕ (overweight), ενώ στα 26 ευρώ, από 28 ευρώ θέτει την τιμή για την Εμπορική (equalweight).

Π&Κ: Μείωση τιμών - στόχων για ΕΛΠΕ και Εμπορική
Η Π&Κ με ξεχωριστές εκθέσεις της (31/05) μειώνει τις τιμές – στόχους για τις μετοχές των ΕΛΠΕ και της Εμπορικής Τράπεζας.

Ειδικότερα στα 12,8 ευρώ, από 13,1 ευρώ πριν, μειώνει την τιμή για τη μετοχή των ΕΛΠΕ, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή εκφράζει την θέση ότι η διοίκηση των ΕΛΠΕ δραστηριοποιείται για την διατήρηση της κερδοφορίας της εισηγμένης εν μέσω εξαιρετικά ευμετάβλητου περιβάλλοντος.

Για τη μετοχή της Εμπορικής η τιμή – στόχος τίθεται στα 26 ευρώ, από 28 ευρώ προηγουμένως, με τη σύσταση ”equalweight” αμετάβλητη.

Η χρηματιστηριακή προχωρά στην μείωση των εκτιμήσεων για τα λειτουργικά μεγέθη της τράπεζας κυρίως λόγω της αδυναμίας στις ασφαλιστικές δραστηριότητες αλλά και στις υψηλότερες του αναμενόμενου προβλέψεις.

Η μετοχή των ΕΛΠΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου στα 10,48 ευρώ και της Εμπορικής στα 24,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v