Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Συνεχίζεται η μάχη ”Ταύρων”- ”Αρκούδων”

”Ευμετάβλητη” βλέπει την αγορά η Π&Κ στο report της εβδομαδιαίας στρατηγικής, προσθέτοντας πως η μάχη ανάμεσα στους ”ταύρους” και στις ”αρκούδες” συνεχίζεται. Υποστηρικτική η κερδοφορία των επιχειρήσεων επισημαίνει η χρηματιστηριακή. Στα 34 ευρώ η τιμή-στόχος για ΟΠΑΠ.

Π&Κ: Συνεχίζεται η μάχη ”Ταύρων”- ”Αρκούδων”
”Ευμετάβλητη” βλέπει την αγορά η Π&Κ στο report της εβδομαδιαίας στρατηγικής, προσθέτοντας πως η μάχη ανάμεσα στους ”ταύρους” και στις ”αρκούδες” συνεχίζεται.

Όπως αναφέρει η Π&Κ, από τις 5 Μαΐου που σημειώθηκε η ”κορυφή” του Γ.Δ., οι εκτιμήσεις της για τους ρυθμούς ανάπτυξης των κερδών ανά μετοχή αυξήθηκαν από το 17,2% στο 18,7% λόγω των ανοδικών αναθεωρήσεων στις προβλέψεις για τα κέρδη. Κατά την εκτίμησή της η κερδοφορία των εταιριών παραμένει υποστηρικτική.

Όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε εργάσιμων ημερών, οι καθαρές εκροές από τα εγχώρια αμοιβαία κεφάλαια διαμορφώθηκαν σε 34,4 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων, στο εβδομαδιαίο της report η Π&Κ διατηρεί τη σύσταση ”overweight” για τον ΟΠΑΠ αναπρόσαρμόζοντας την τιμή-στόχο στα 34 ευρώ από 35,3.



Η χρηματιστηριακή στέκεται ιδιαίτερα στις υπρεαποδόσεις που σημείωσαν οι Titan, Motor Oil και Folli Follie, καθώς και στην υποαπόδοση των Autohellas, Μαΐλλη, Frigoglass και Τηλέτυπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v